Perinteinen uunivalmistus: poista suojakalvo ja esilämmitä uuni 7/240°C. Laske sitten uunin lämpötila 5/150°C (5) ja laita "cassole" uuniin seuraavaksi:
- 20 minuuttia 1 annoksen koossa
- 45 minuuttia 2 annoksen koossa
- 1h15 minuuttia 4 annoksen koossa
Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla.
Rasvat: 6,2 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g
Hiilihydraatit: 3,6 g
Joista sokerit: 1,9 g
Kuidut: 1,1 g
Proteiinit: 6,9 g
Suola: 1,1 g